Eksklusiv premiere | 'Pyromaniac'

Oh Lands nye video er rå og spontan og KUN på MTV

Oh Land har haft stor succes med sit selvbetitlede debutalbum, der udkom i 2011 og nu er hun så klar til at tage os med storm med sit andet album ‘Wish Bone’. Om albummet fortæller Nanna Øland Fabricius (Oh Land) selv at vi kan forvente,

Et mere råt og usødet album der viser mange facetter af mig som menneske, og som fremstiller virkeligheden som den er, i al dens kaos og skønhed.

Anden single fra albummet er ‘Pyromaniac’ som MTV har eksklusiv premiere på, er rå og spontan, og vi er vilde med den. Jasper Carlberg & Rasmus Weng Karlsen står bag musikvideoen, der er skudt i Danmark. Vi spurgte Oh Land, hvad tankerne med musikvideoen og sangen er…
Sangen handler om at brænde sit lys i begge ender. Når en følelse er så stærk at man ved den ikke kan vare evigt men man ikke kan lade være med at forfølge den. Videoen blev optaget under mine koncerter på Jazzhouse i Kbh. Den fik automatisk en meget dokumentaristisk snap shot agtig stemning da alt vi lavede var spontant. Vi kørte rundt i en jeep midt om natten og spiste Hot Dogs, og brændte nødblus af på min besses bil, og hoppede i havet.

Oh Land er bosat i New York, hvor hun koncentrerer sig om sin musik. I forhold til hendes musik kunne vi ikke lade være med at spørge ind til hvem der inspirerer hende, og dertil svarede Nanna:
“__Jeg er inspireret af Frida Kahlo. Som havde en sindssyg indre styrke selv når hendes verden og krop faldt sammen omkring hende. Hun havde sit eget stærke sprog i sin kunst! __”

MTV er vi vilde med Oh Lands nyeste skud på stammen, hvad synes du om ‘Pyromaniac’?

Fredag, 13. September 2013