Disse bands gjorde comeback i 2013

    Disse bands optrådte endelig sammen igen i år!

    Året 2013 har ikke blot bragt utallige tidløse hits med sig og et par nye stars, som har fundet deres plads på de internationale charts, men også nogle af musikbranchens gamle velkendte navne har været villige til at prøve igen.Ikke så få bands har overrasket deres fans med et comeback eller en genforening. Der var nok ingen rock-fans, som havde regnet med et tredje studio album af Babyshambles. Det er trods alt syv år siden, at det sidste album blev udgivet af dette band, ledet af forsangeren Pete Doherty. Desuden er sangeren mere kendt for sine narkoskandaler og sit forhold til supermodellen Kate Moss end for sin musik. Heldigvis er ‘Sequel to the Prequel’ blevet et rigtigt godt album. Deres comeback er blevet en stor success.

    Årets største overraskelse blev genforeningen af N' Sync. Justin Timberlakes drengeband stod forenet på scenen ved VMA elleve år efter, at de officielt gik fra hinanden, og de fem band-medlemmer udførte deres bedste hits præcis som dengang i deres storhedstid. Desværre, for deres fans, var denne optræden kun en enkeltstående affære.

    MTV seere kender Ozzy Osbourne som det skøre familieoverhoved i reality showet ‘The Osbournes’. Selv dengang kunne man se, at Rock’n’Roll livsstilen har sat sine spor bare ved at kigge på den aldrende musiklegende. Men den nu 65-årige musiklegende har ingen planer om at gå på pension. I stedet for samlede han sine gamle band-medlemmer fra Black Sabbath sammen i år, og producerede et nyt album og tog på en omfattende verdensturne. Albummet ‘13’ blev ikke bare positivt modtaget, men fik enorm success på hitlisterne; det nåede til tops på de engelske og amerikanske hitlister.

    Tirsdag, 24. December 2013