Hvilke kunstnere vil få deres gennembrud i 2014?

  Vi har tre kunstnere til dig, som kan få en rigtig kickstart til næste år.

  Der findes lige så mange bands, som der findes sand på stranden. De fleste musikere spiller til skolefester og i landsbyer eller optræder for deres venner i private øvelsesrum, og kun nogle få opnår at få den eftertragtede pladeaftale. Og skulle dette ske, er deres karrierevej stadig lang og snørklet. Nu vil vi introducere dig for nogle spændende bands og musikere, som måske bliver store hits i 2014.

  Den britiske sanger og sangskriver Tom Odell har allerede fået en del reklame i år med sangen 'Another Love'. Sangen blev blandt andet brugt i en reklame for mobiltelefoner og nåede op på en Top 20 plads i flere europæiske lande. Denne karismatiske musikers debutalbum nåede direkte op på en førsteplads på de britiske album charts. Så vi kan forvente os en del mere fra Tom Odell.

  Tilhængere af elegant popmusik kender nok allerede Austin Mahone. Manden fra Texas har allerede turneret med Taylor Swift som opvarmningsband, og ved EMA i år fik han to trofæer med hjem som bedste vordende talent. Ligesom Justin Bieber blev Austin Mahone berømt ved at synge coversange på YouTube og tog så det store spring til den store scene. Måske vil han også få et rigtigt gennembrud i Europa i 2014.

  Hold også øje med den amerikanske rapper Kid Ink. Denne Californiske musiker udgav sit første album ‘Up & Away’ i 2012, men hans største succes til dags dato har været singlen ‘Show Me’ med Chris Brown, som udkom i september og i det mindste kom på Top 50 i Tyskland og England.

  Torsdag, 26. December 2013