Sådan oplevede stjernerne 2013

  For Kanye West og Britney Spears var 2013 et meget vellykket år. Men for andre stjerner gik det knap så godt.

  12 måneder kan ændre ens liv meget. Et nyt job, et flytning, en familieforøgelse eller gevinst i lotteriet. Der er også sket en masse i berømthedernes liv. Året var specielt hektisk for Justin Bieber, Kanye West og Britney Spears.

  Popstjernen Justin Bieber er ligesom sin kollega Miley Cyrus i en ret ubehagelig situation. Han prøvede at slippe af med sit teenage-image og ønsker at blive anset som en voksen og en rigtig musiker. Men han lavede nogle ting i år, som ikke rigtig har hjulpet hans karriere; der var negative overskrifter om hans stofmisbrug, klager fra hans naboer og et besøg på et bordel. Det kan kun blive bedre for ham i 2014.

  Rapperen Kayne West har meget mindre at beklage sig over. For ham har 2013 været en fantastisk succes, både for hans karriere og i hans privatliv. Hans album ‘Yeezus’ røg op på førstepladsen på de amerikanske og britiske hitlister, og i sit hjemland opnåede han guldstatus. Desuden blev han nybagt far i 2013.

  Hans forlovede Kim Kardashian fødte en datter i juni. Sangerinden Britney Spears kunne også fejre et forbavsende comeback i 2013. Efter at det ikke lykkedes for hende at fortsætte sin fænomenale karriere fra tidligere år, lykkedes det hende at få et verdensomspændende hit med sangen ‘Scream & Shout’ i de sidste 12 måneder med hjælp fra Mastermind Will.i.am.

  Derudover får hun sit eget show i Las Vegas i de næste to år. Så Britney Spears er en af dette års klare vindere.

  Onsdag, 01. Januar 2014