De skøreste party film i filmens historie

  For at komme i humør til den store nytårsfest præsenterer vi her filmhistoriens mest surrealistiske fester.

  Om et par dage er 2013 slut. Og så er det tid til den store fest og fejre starten af det nye år med dine bedste venner. For at vise dig hvordan din fest IKKE skal se ud, har vi fundet nogle afskrækkende eksempler frem på nogle af de mest tossede fester i filmhistorien.

  For mange filmfans er filmen ‘Hangover’ nok partyfilmenes stamfader. Fire venner fejrer polterabend i Las Vegas og efter en berusende festnat får de et større blackout. Mens de prøver at finde ud af, hvad de fik rodet sig ind i og finde den forsvundne brudgom, bliver Phil, Stu og Alan skubbet helt ud til kanten. Denne surrealistiske festnat fik endda en Golden Globe i 2010.

  De tre helte fra ‘Superbad’ oplevede også en skør nat. Seth, Evan og Fogell er snart færdige med gymnasiet, da de endelig modtager en invitation til en cool fest fra en kvindelig klassekammerat. Med de tre mindreårige er nødt til at komme med alkoholiske drikke, og det resulterer i en vild odyssé gennem det halve af byen. Christopher Mintz-Plasse som McLovin opnåede kultstatus på grund af ‘Superbad’.

  Komedien ‘Project X’ fra 2012 viser, hvordan et hyggeligt hjemmeparty kan gå fuldstændig af sporet. Her beslutter tre outsidere sig til at holde en fest i deres forældres hus for at blive accepteret som ‘cool’ af deres klassekammerater. Da der ankommer flere og flere gæster, og da antallet når op på 2000, er politiet nødt til at afslutte festlighederne og det er et større foretagende. Den næste dag bliver de tre drenge fejret som helte.

  Torsdag, 26. December 2013