Bedste MTV Awards Shows 2013

Fra Mileys twerks til Iggy Azaleas garderobe katastrofe

Hvordan kan man vurdere året uden de bedste øjeblikke fra MTV Awards Shows 2013? Det er derfor, vi har højdepunkterne fra 2013 MTV Movie Awards, 2013 Video Music Awards og selvfølgelig 2013 MTV Europe Music Award. Uden tvivl var 2013 Miley Cyrus’ år i hvert fald med hensyn til skandaløs PR. Ved MTV VMA overraskede hun alle med sin påklædning, hendes tunge og hendes twerkende bevægelser med Robin Thicke – sandsynligvis skabte hun mere chok end begejstring.

Og på MTV EMA i Amsterdam fulgte hun det op og kom på scenen med en joint, en Chanel taske og en pris i den anden hånd og iført en lillebitte bodice. Oh la la disse øjeblikke kommer helt sikkert til at tilhøre MTV Awards historiske øjeblikke. Og mange andre stjerner har prøvet at konkurrere med hende.

>> 2013 MTV VMA: Optræden online! Lady Gaga: Ved VMA præsenterede hun sit nye album ARTPOP, eller snarere singlen ‘Applause’ med en brilliant optræden, og hvad der forekom som 100 outfits. Men desværre blev hun begravet under Mileys reklamegas.

Der var en masse spekulationer, og vi fik en stor overraskelse! Ved MTV EMA fejrede Eminem sit comeback med ‘Berzerk’ og fik prisen Global Icon Award.

Snoop Dogg og Ke$ha fik rusket op i det, da de røg en mistænkeligt udseende hjemmerullet cigaret. Måske var det her, at Miley fik sit ide til sin optræden i Amsterdam? Alt om 2013 MTV EMA i Amsterdam!

Også værd at huske: Værternes outfits: Redfoo fortryllede (ikke) damerne med sin skinnende speedo, som passede til showets rum-tema. Og Rebel Wilson, moderatoren ved 2013 MTV Movie Awards, viste sine generøse kurver i et læder catsuit. Om ikke andet var hun centrum for alles opmærksomhed. Ligesom Iggy Azalea, som optrådte i en meget meget (ups) opslidset kjole på red carpet ved Video Music Awards,som fik alle til at gætte: Har hun mon trusser på? Denne gåde er ikke løst endnu … I vores galleri har vi fanget de bedste øjeblikke, herunder Mileys twerk show:

Onsdag, 01. Januar 2014