Verdens bedste nytårs-hotspots

  Se hvilke steder I helt afgjort burde fejre nytårsaften mindst en gang.

  Høj musik, champagnepropper, der springer og imponerende fyrværkeri findes næsten overalt på kloden den 31. december. Men hvis man ønsker en helt speciel party-nat, er det af afgørende betydning at vælge det rigtige sted. Derfor har vi udvalgt de bedste steder til din perfekte nytårsfest.

  Et ægte alternativ til nytårsaften på New York’s Time Square er kun et par timer væk fra ‘The Big Apple’. I den canadiske by Quebec skal du ikke kun nøjes med en oplyst by den 31. december; her starter showet flere dage tidligere. ‘The City Light Festival’ begynder den 21. december, og hele byen er dekoreret med farvestrålende lys i hele tiden op til årets sidste nat. Grand Allee er det primære sted, hvor der festes i utallige barer og natklubber.

  Hvis du vil være blandt de første til at bringe nytåret ind, skal du tage til Australiens metropol Sydney, hvor Sydney Opera House er et af de bedste steder at feste. Her får du dejlig mad, kølige drinks og de bedste DJer fra Down Under; uheldigvis er der stor efterspørgsel på billetterne og de er ikke billige.

  Hvis du ikke har lyst til en større rejse det halve af jorden rundt, men stadig gerne vil til et eksotisk party, er Istanbul et udmærket valg. Festerne i den tyrkiske hovedstad bliver større og større hvert eneste år. Det bedste sted at beundre fyrværkeriet ved midnat er den legendariske Taksim Square, og efter et par Raki går showet videre på forskellige natklubber, som f.eks. ‘Off Pera’.

  De bedste nytårsfester i Tyskland arrangeres af os. Vi bringer nytåret ind med vores MTV NEW YEAR’S BASH i de fire største party-byer: Berlin, Hamborg, Stuttgart og Munchen samtidig. Her kan du nyde godt af den ekstravagante atmosfære, og selv dine drinks er inkluderet.

  Tirsdag, 31. December 2013