Miley Cyrus eksklusiv 'MTV Unplugged'

Sangerinden synger akustiske versioner af hendes største hits.

2014 starter godt ud for Miley Cyrus (21). Sangerinden følger i fodsporene på nogle af tidens største musiklegender, heriblandt Bob Dylan, Nirvana og Alicia Keys Hun spiller nemlig en eksklusiv ’ MTV Unplugged’ koncert den 29 januar. I 25 år har ‘MTV unplugged’ sammen med nogle af verdens bedste kunstnere givet fans og publikum en uforglemmelig aften, og aktuelle Miley Cyrus er selvfølgelig ingen undtagelse. Enhver der har set Miley optræde til VMAs og EMAS ved at hun altid leverer underholdning i topklasse.

Du vil opleve en mere intim og personlig Miley Cyrus, når hun synger nogle af hendes største hits som 'Wrecking Ball' og ’ We Can't Stop' i akustiske versioner. Der synges ikke kun sange fra hendes nyeste album ‘Bangerz’, men også sange der var med til at sætte skub i hendes karriere. Desuden kan vi afsløre at der dukker lidt overraskelser op på scenen.

Som ovenstående billede indikerer, så vises alle facetter af Cyrus i ’ MTV Unplugged'. Hatten repræsenterer hendes ‘Country’ side, tænderne den fjollede side, parykken ’ Hannah Montana’ tiden og den blottede nipple den nye grænseoverskridende Miley.

Det er ikke kun på MTV du kan opleve den smukke sangerinde. Miley Cyrus tager snart på tour med albummet ‘Bangerz’ og hun kan opleves i Forum, København den 4. juni 2014.

Onsdag, 29. Januar 2014