MTV Push: Cris Cab

Den amerikanske musiker, har en lækker soul-stemme og er gode venner med Pharrell Williams med gode grunde. Tjek hans sang 'Liar Liar' ud

Med MTV Push præsenterer vi dig for musikbranchens hotteste nybegyndere. Artisterne vi støtter her, har hvad det kræver at være på toppen af hitlisterne og af verdenen, og vi tror på dem og deres kæmpe talent. Cris Cab er en amerikansk singer-songwriter med et kæmpe talent, både med sin guitar i hånden og foran mikrofonen. Han blander reggae og pop og med den kombination, har han skabt sig en stor fanskare, hvoriblandt du kan finde Wyclef Jean og Pharrell Williams, der dog også er nogle af Cris Cabs venner, og været indeover noget af produktionen. Cris Cabs mixtape ‘Echo Boom’ er blevet downloadet mere end 300.000 gange, og debutsinglen ‘Good Girls (Don’t Grow On Trees)’ har været en kæmpe succes.

Cris Cab er en lidenskabelig kunstner, og er ofte blevet sat i forbindelse med artister som T-Pain og Gym Class Heroes. Opdag mere om denne måneds upcoming artist, når vi giver dig eksklusive interviews, musikoptrædener og går tættere på en af musikbranchens helt store talenter Cris Cab.

Mandag, 24. Marts 2014