Premiere: Sleeping With The Family

Hvordan ville livet være hvis din kæreste flyttede ind sammen med dig og dine forældre?

Hvad nu hvis ens forældre hader ens bedre halvdel? Vi lader et ung par flytte sammen hos den enes forældre i to uger, for at teste deres forhold. I den første uge lever det unge par under forældrenes regler, men i uge to er det parret selv der bestemmer. Vil det be- eller afkræfte partnerens værste frygt om svigermekanikken at flytte ind? Og hvad mon vores unge par lærer om hinanden undervejs?

I første afsnit møder du 19-årige Brandon, der er en Motorcross Champion og planlægger at blive pro. Han er lækker, ung, har masser af succes og yderst målrettet. For moren Darlene og faren Paul handler hele verden kun om ham og de vil gøre alt for at støtte hans karriere. Han har racet siden han var 4 og planlægger at flytte til Californien. Men der erét problem – Brandon har kæresten Gracie!

Darlene mener at 20-årige Gracie er en distraktion og er bange for, at hun vil tage for meget af hans opmærksomhed og ødelægge hans Motorcrosskarriere. De mener at Brandon vil bruge mere tid på hende og fester, end rent faktisk at passe sin karriere. Darlene bryder sig ikke om Gracie livsstil eller hendes måde at klæde sig på, og har svært ved at acceptere hende – hun vil have hende ud af sønnens liv! Men Gracie har ikke tænkt sig at forlade Brandon, som hun elsker og planlægger en fremtid med.

Kan Darlene og Paul acceptere Gracie eller vil de have at Brandon skal følge deres beslutninger?

Se premieren på Sleeping With The Family søndag den 6. april kl. 18:10 på MTV!

Fredag, 21. Marts 2014