MTV Push: Charli XCX

Hun er en begavet sangskriver og har det der skal til for at blive superstjerne. Derfor er Charli XCX vores MTV Push i juli.

Hun har stil, flair for hits og får absolut ikke den opmærksomhed hun fortjener, hun er: Charli XCX, og en af ​​de kunstnere, du bør lytte til lige nu, hvis du er til popmusik.

Hits som Icona PopsI Love It'’, der har været et kæmpehit over hele verdenen, er der nok ikke mange der ved, er den 21-årige brite der står bag. Charli XCX er ikke kun et stort talent, når det kommer til at skrive sange for andre, men faktisk også en fantastisk sanger selv. Allerede i en alder af 14 år begyndte den unge brite at lave sange til sit debutalbum. Sidste år udgav hun så sit andet album, men sit første album med et stort pladeselskab i ryggen, True Romance, og nu har mange endelig fået øjnene op for den dygtige sangerinde.

I øjeblikket kører det temmelig godt for Charlie XCX . Hun hitter med ‘Fancy’, som hun har indspillet sammen med Iggy Azalea. I juli har du chancen for at lære kunsteren Charli XCX bedre at kende, for hun er vores MTV Push artist i juli måned.

Tirsdag, 22. Juli 2014