Roskilde spotlight: Major Lazer

Genreeksplosion på Orange Scene!

Major Lazer blev dannet i 2008 og udgav i 2009 albummet ‘Guns Don’t Kill People….Lazers Do’. Gruppen er et musikalsk projekt fra den amerikanske dj, producer og sangskriver Wesley Pentz, bedre kendt ved hans kunstnernavn Diplo. Anden del af gruppen var den engelske dj og producer Switch. Switch forlod dog Major Lazer i 2011, og Diplo har efterfølgende arbejdet sammen med andre producerer og musik artister, blandt andet Wyclef Jean, Bruno Mars, Shaggy, M.I.A., Tiësto, Beyoncé, Chris Brown, No Doubt, ……listen er lang!

I 2013 udgav Major Lazer albummet ‘Free the Universe’ – et album der bestemt ikke skuffede!

Major Lazer opstod da Diplo var til en reggae-fest og skulle finde på et navn. Han lagde en masse reggae-navne i en hat og trak to navne op af den – ‘major’ og lazer’. Ud fra disse navne opstod karakteren ‘Major Lazer’. Vi ved at manden bag musikken er Diplo, men Major Lazer er også navnet på den animerede karakter med pistol-armen og de seje solbriller, der repræsenterer Major Lazer.Opskriften på succes er, ifølge Diplo, at lyden er sekundær. Det vigtigste er at du former din identitet. Det har Major Lazer uden tvivl – en unik identitet. Alle kan lave fed musik, men det er dét der definerer dig som kunstner der er vigtigst.
Major Lazer; er nyskabende, trendsættende og uforudsigelig! En genreeksplosion, på den helt rigtige måde!

Major Lazer fyrer op under Orange Scene lørdag nat kl. 01 på årets Roskilde Festival! Vi glæder os som små energibomber til at få pulsen op og råbe PON DE FLOOR!

Fredag, 20. Juni 2014