Roskilde spotlight: Psyched Up Janis

Dansk nostalgi indtager Orange Scene!

*90’ernes ‘Psyched Up Janis’ genopstår på Orange Scene! *

Længe før The Raveonettes eksisterede, stiftede Sune Wagner bandet ‘Psyched Up Janis’ sammen med bassisten Jakob Jørgensen – en legendarisk duo! Deres lyd var punk-rock, grunge og alternativ rock.
‘Psyched Up Janis’ hittede deres vej gennem 90’erne og udgav fire studiealbums og ét livealbum. I 2011 genoptog Sune Wagner og Jakob Jørgensen kontakten og spilllede efterfølgende en række koncerter.

Gruppen kan i år fejre 20 års jubilæum for deres debutalbum ‘Swell’. De har derfor valgt at spille en række koncerter i Danmark for at hylde det album der grundlagde deres succes som musikere. Roskilde Festival offentliggjorde i februar at ‘Psyched Up Janis’ var på plakaten i år, til glæde for mange trofaste fans.Bandet har været på plakaten mange gange før og er bestemt ikke ukendte med at optræde på Roskilde dyreskueplads. Faktisk var ‘Psyched Up Janis’ næsten fast inventar på festivallens program op gennem 90’erne, og de spillede også deres afskedskoncert på Roskildes Grønne Scene tilbage i 1999. Sune Wagner dannede efterfølgende ‘The Raveonettes’ sammen med Sharin Foo. Jakob Jørgensen gik lidt væk fra musikken og valgte en karriere som skolelærer og er i dag far til fire.

Vi ser frem til at ‘Psyched Up Janis’ og dansk nostalgi indtager Roskilde Festivallen igen, efter en 15 år lang pause.

*Oplev ‘Psyched Up Janis’ lørdag den 5. juli kl. 17 på Orange Scene! *

Mandag, 23. Juni 2014