Roskilde spotlight: Haim

Søstrene af blød pop og rock gæster Roskilde!

Haim fra Los Angeles er med få kendte sange blevet stjerner, hvilket de fortjener! Gruppen består af søstrene Este Arielle på 28 år, Danielle Sari på 25 år, Alana Mychal Haim på 22 år og deres trommeslager Dash Hutton.

Selvom Haim er et forholdsvis nyt navn for os, så er de bestemt ikke nye inden for musikken. De tre søstres barndom var fyldt med musik og sang, og siden de var helt små har de spillet musik med deres forældre. Gennem mange år var pigerne også opvarmningsband til en del koncerter i deres hjemby Los Angeles. De her søstre er veteraner på en scene!
Sidste sensommer valgte Haim dog at stå på egne ben, og de udgav deres debutalbum ‘Days Are Gone’ som stadig spreder gode vibrationer og vinder nye fans verden over.Vi elsker Haim og deres 70’er lyd. De mikser blød pop, rock og nyere R&B sammen til den lækreste cocktail, og vi glæder os over at denne cocktail er på menuen til årets Roskilde Festival! Det er nemlig ikke kun på albums at trioen leverer varen. Deres chilleren attitude gør deres velspillede liveshows til en fantastisk oplevelse – Haim er det fødte liveband. De tre søstre er talentfulde musikere, fremragende sangerinder og deres energi på scenen er smittende!
Haim får uden tvivl solen til at skinne over Arena!

Oplev Haim fredag 4.juli kl. 18:30 på Arena!

Tirsdag, 24. Juni 2014