Roskilde spotlight: Nye danske artister

S!vas, Kant og Karl William indtager Roskilde!

Vi har samlet tre danske artister, som er et must på Roskilde!Et nyt navn på den elektroniske scene er danske Kant. Kant er producer og dj fra København, men har tilbragt meget tid i London og Berlin. Oprindeligt lavede Kant hiphop, men når man hører hans house, er det som om han aldrig har lavet andet end det. Vi er fan!

Kants lækre lyd kommer uden tvivl til at sprede sommerstemning på Apollo Countdown 1. juli kl. 19:30.S!vas har iranske rødder men kommer fra Brøndby Strand. Han har skabt sit eget sprog og giver en kæmpe fuckfinger til retskrivningsordbogen – vi elsker det! Med hans unikke stil og ghettodanske rap, rapper S!vas sig hastigt frem på den danske musikscene. Han blev kendt i hele Danmark da han kom ud med hittet ‘DAUDA’.

På med den sorte hættetrøje og solbrillerne på din øjne yea! Den 2. juli kl. 18:00 indtager S!vas Apollo Countdown!En upcoming dansk kunstner som vi virkelig tror på er Karl William. Den århusianske unge fyr giver en dansk fortolkning til amerikansk R&B og poppet hiphop. Hans lyrik er moden, hans stemmeføring selvsikker og han rammer tidens trend. Karl Williams koncert vil kunne kurere selv de værste tømmermænd.

Oplev Karl William på Rising den 2. juli kl. 14:00 På årets Roskilde Festival.

Fredag, 27. Juni 2014