Scrubbing In: Mød sygeplejerskerne

 • Heather: Hun bliver konstant dømt på sit udseende, og har besluttet sig for at være en rejsende sygeplejerske, for at bevise overfor sig selv og andre, at hun rent faktisk gerne vil tages seriøst!

 • Adrian: Han har et gudeskønt udseende, der på ingen måder passer ind i hospitalsrammerne. Adrian var en ultimativ strandløve, indtil hans bror døde efter at have været indlagt i over et år.

 • Tyrice: Hun har været en rejse sygeplejerske i tre år, og elsker den livsstil der hører til. Hun vil helst ikke binde sig for meget til noget som helst, men hun er altid hende der prøver at få opmærksomhed.

 • Chris: Han er den ultimative ungkarle, og lever også derefter! Han har arbejdet på 23 forskellige skadestuer over de seneste år, og han har nok datet mindst ligeså mange piger.

 • Michelle: Hun er den søde og uskyldige sygeplejerske, som lige har forladt sit barndomshjem for første gang. Hun er også lige kommet ud af et 5 år langt forhold, og er for første gang i sit voksne liv single! Intet holder hende tilbage, og hun er klar til oplevelser.

 • Chelsey: Hun blev gift i en ung alder, men som hun selv siger: "Jeg er gift, ikke død". Hun vil gerne være sammen med venner og rejse med arbejde, inden hun får børn.

 • Fernando: Han er i et seriøst forhold med sin partner Eddie, men det stopper ham ikke i at rejse ud med arbejdet. Det her er Fernandos femte gang som rejse sygeplejerske - og han elsker det!

 • Crystal: Hun er klar til forandring i sit liv. Livet er blevet kedelig og ensformigt, og selvom hun er sammen med sine venner, føler hun sig ensom. Dette er hendes første gang som rejsende sygeplejerske, og hun glæder sig!

 • Nikki: Hun blev sygeplejerske så hun kunne forsørge sig selv som voksen, og ikke vende hver en øre, ligesom hendes forældre gjorde, da hun var barn.

 • Most popular videos

  Mød alle sygeplejerskerne der rejser rundt og hjælper

  I Scrubbing In møder vi en gruppe sygeplejersker der arbejder i Orange County i Californien i 12 uger. De er udstationeret fra den anden ende af USA, og disse sygeplejersker har efterladt deres hjemstavn i en periode for at opleve en ny by, arbejde og ikke mindst feste. For Tyrice, Chris og Fernando er dette ikke deres første tur som rejsende sygeplejerske, og de blev derfor anset som eksperter indenfor feltet. For debutanterne Adrian, Chelsey, Michelle, Crystal, Nikki og Heather er dette en helt ny rejse og oplevelse for dem – nu skal der ruskes op i hverdagen!

  Mød sygeplejerskerne fra Scrubbing In her og mandag den 4. august kl. 19.05 på MTV!

  Fredag, 25. Juli 2014