MTV World Stage i Sverige

På årets mest lyse aften, dagen før den svenske Midsommer d. 21. juni, rammer et brag af en koncertoplevelse Göteborg. MTV World Stage kommer til at inde sted på Göteborgs Götaplatsen, og du vil kunne op

På årets mest lyse aften, dagen før den svenske Midsommer d. 21. juni, rammer et brag af en koncertoplevelse Göteborg i form af MTV World Stage – og du er inviteret!

MTV World Stage kommer til at inde sted på Göteborgs Götaplatsen, og du vil kunne opleve både store internationale navne såvel som lokale talenter. Men det er ikke det eneste, der gør MTV World Stage koncerten global – den bliver desuden optaget til (M)TV og bliver dermed vist i 550 millioner hjem verden rundt.

Det eneste du skal gore for at være med? Duk op! Præcis hvad du og dine musikelskende venner kan regne med at opleve på MTV World Stage musik-menuen vil blive afsløret her på MTV.dk i løbet af foråret, så stay tuned. Misser du koncerten live er det smukke dog, at du kort tid efter vil kunne opleve alt på dit MTV fra sofakanten.

MTV Danmark kunne godt tænke os at vide: Hvilken skandinavisk kunstner eller hvilket band vil du gerne se på scenen til MTV World Stage i Göteborg?

Del din kommentar på vores Facebook

Copyright: MTV

Tirsdag, 24. April 2012