Madonna lancerer parfume

Madonna har netop lanceret sin signaturduft Truth Or Dare. Det skete i Macy's på Herald Square i New York d. 12. april.

Madonna har netop lanceret sin signaturduft Truth Or Dare. Det skete i Macy’s på Herald Square i New York d. 12. april.

Parfumens navn matcher titlen på den dokumentarfilm, der udkom i 1991 i kølvandet på popstjernens kontroversielle Blond Ambition Tour.

Om navnet forklarer Madonna selv, at hun ville genskabe lige præcis den duft, hun kan huske, hendes mor bar, da hun var barn. Men samtidig en duft med et pift af noget nyt og frisk.

MTV News fik spurgt Madge, hvem duften henvender sig til, hvortil hun svarede:

“Someone who is daring, daring enough to tell the truth,” før hun tilføjede “and someone who likes gardenias.”

At det er Girl Gone Wild-sangerens debut I parfumeverden, der jo ellers er ultra-spækket med celebre navne skyldes ifølge hende selv, at det ikke har lykkedes at kunne skabe en duft til masseproduktion, hun selv kunne lide. Det har taget 15-16 år – men nu er hun tilfreds – og resultatet er at finde på hylderne i Macy’s!

Men, men, men… Selvom det eksklusive stormagasin for længst har indført international forsendelse, kan parfumen ikke bestilles til andet end amerikanske adresser pt. (Oh well, det er måske en meget god anledning til at tage en tur til New York City?)

Alternativt kan du jo vente til maj, hvis du bare MÅ dufte som dronningen af pop, for der bliver Truth Or Dare nemlig rullet ud på globalt plan.

Tags: Madonna, parfume, Macy’s, Truth Or Dare
Copyright: MTV

Tirsdag, 17. April 2012