Vinny som forfatter

Vinny fra Jersey Shore kan nu skrive forfatter på sit CV. Han har nemlig netop udgivet en selvhjælpsbog!

Vinny fra Jersey Shore kan nu skrive forfatter på sit CV. Han har nemlig netop udgivet en selvhjælpsbog, der henvender sig til alle, som gerne vil lære at takle følelsesmæssig stress.

Inspirationen til bogen stammer fra den spritnye sæson af Jersey Shore, der ruller over skærmen hver søndag kl. 22:00 lige nu på MTV. Her oplever vi bl.a. i et afsnit, hvordan Vinny Guadagnino forlader det ikoniske hus på the shore efter et angstanfald.

Vinny har haft angstanfald siden high school, men lige netop dette øjeblik i MTV-showet kickstartede skriveriet, har den 24-årige stjerne siden røbet. Han har således brugt de sidste tre måneder på bogen, der har titlen Control the Crazy: My Plan to Stop Stressing, Avoid Drama and Maintain Your Inner Cool.

Selvhjælpsbogen er spækket med tip og metoder til at komme i følelsesmæssig balance, og de er baseret på hans personlige erfaringer med bl.a. mindfulness, der helt grundlæggende handler om kunsten af være i nuet.

Den unge tv-stjerne går så meget op i at hjælpe andre unge med følelsesmæssige problemer, at han også er talsmand for en amerikansk nonprofit organisation, der sætter fokus på den slags; JED Foundation.

Nysgerrig på Vinny Guadagninos nye bog? Du kan bl.a. få den på Amazon.com til priser fra cirka 60 kr. (eksklusiv told og porto).

Tags: Jersey Shore, Vinny, Vinny Guadagnino, ontrol the Crazy: My Plan to Stop Stressing, Avoid Drama and Maintain Your Inner Cool

Copyright: MTV

Mandag, 16. April 2012