Tillykke Beyoncé

I dag fylder musikikonet Queen Bey 33 år, sådan fejrer vi hende...

Hun er beundret af millioner i hele verden: Beyoncé. I dag fejrer vi Queen Beys 33 års fødselsdag med hendes bedste hits!

Beyoncé Giselle Knowles blev født i Houston, Texas den 4. september 1981. Hun begyndte sin musikkarriere i en alder af 7 år, da lille Beyoncé vandt en konkurrence i skolen med John Lennons sang ‘Imagine’. Et år senere blev hun en del af pigegruppen Tyme, sammen med sin BFF Kelly Rowland. Beys far var så overbevist om sin datters talent, at han sagde sit job op og blev hendes manager på fuldtid! Med lidt ændringer og et nyt navn, fik Denstiny's Child endelig en pladekontrakt. Og resten af historien kender du sikkert allerede!

Gruppen gik officielt i opløsning i 2006 efter fire albums. Men som soloartist blev Beyoncé kun mere populær. Ifølge Forbes, er hun faktisk den mest magtfulde kunstner i hele verden, og har tjent 115 millioner dollars blot de seneste 12 måneder…

Beyoncé er et yderst privat mennesker, og formår at holde sit privatliv skjult for pressen. Efter hun i 2008 blev gift med rapperen Jay Z, har medierne meldt deres skilsmisse adskillige gange, meeeen de er nu stadig sammen, og tilsyneladende lykkelige. I 2012 fødte Bey datteren Blue Ivy. Hun har selv udtalt, at Blue er hendes største inspiration i livet. Aww!

Så lad os fejre musikikonet Beyoncé… Happy Bey Day!

Torsdag, 04. September 2014