Lauren Conrad på coveret af Glamour

Lauren Conrad fra MTV-programmet The Hills pryder forsiden af maj-nummeret for det amerikanske mode- livsstilsmagasin Glamour. På Glamours kommende forsidefoto til deres årlige 'swimsuit issue' sidder den californiske The Hills-skønhed ved kanten af

Lauren Conrad fra MTV-programmet The Hills pryder forsiden af maj-nummeret for det amerikanske mode- livsstilsmagasin Glamour.

På Glamours kommende forsidefoto til deres årlige ‘swimsuit issue’ sidder den californiske The Hills-skønhed ved kanten af en pool i girly bikinishorts og – weeeell, that’s about it!

LC vender siden til kameraet, benene er samlet foran brystet og håret er stylet toplæks a la 60’ernes sexkilling Brigitte Bardot.

Inde i bladet fortæller Lauren Conrad bl.a. om, hvordan det var at medvirke i MTV showet The Hills. Bl.a. afslører hun, at producerne nogle gange sms’ede hende og de andre medvirkende med ideer til, hvad de kunne tale om foran de snurrende kameraer – for de kunne jo ikke bare træde ind i selve scenen.

“Det er derfor, vi altid tjekkede vores telefoner!” forklarer LC, der bl.a. også fortæller, at hun den dag i dag er bedsteveninder med en af producerne fra showet, Sophia Rossi, der også er medstifter af hjemmesiden HelloGiggles.com.

Tjek afsnit af MTV-showet The Hills lige her!

Copyright: MTV

Onsdag, 04. April 2012