MTV Fresh: Tove Styrke

Tove Styrke er en tidligere svensk model, der blev kendt for sit musikalske talent, da hun medvirkede i svenske Idol i 2009 - her opnåede hun en tredjeplads. Meeeen som historien har vist, behøver du ikke vinde et talentprogram for at få en karriere

Tove Styrke er en tidligere svensk model, der blev kendt for sit musikalske talent, da hun medvirkede i svenske Idol i 2009 – her opnåede hun en tredjeplads.

Meeeen som historien har vist, behøver du ikke vinde et talentprogram for at få en karriere indenfor musikken. Idol var nemlig med til at kickstarte Tove Styrkes solokarriere som electropop-sanger.

I 2010 udkom hun med sit debutalbum Tove Styrke og har redet på en bølge af succes i hjemlandet siden, men er også blevet bemærket i udlandet. Allerede i 2011 blev hun fremhævet som en at holde øje med.

Tove Styrke er født d. 19. november 1992 i det nordlige Sverige – nærmere betegnet i Umeå. Og hun er mere end bare en god stemme og et kønt ansigt – hun spiller klaver og skriver også sine egne sange!

Har du lyst til at tjekke hende ud, så er det om at tune ind på MTV – især i den her uge, hvor hun er vores MTV Fresh.

Tags: Tove Styrke, MTV Fresh, Idol 209, electropop, Sverige, Umeå

Du kan også se musikvideoer med Tove Styrke lige her.

Copyright: MTV

Tirsdag, 03. April 2012