Justin Bieber rapper på vietnamesisk!

MTV har, helt eksklusivt, fået lov til at smuglytte på anden single fra Justin Biebers kommende album. Udgivelsesdatoen er endnu ikke kendt, men vi har fået lov til at løfte lidt af sløret for tracket, der er inspireret af en oplevelse tidligere på året,

MTV har, helt eksklusivt, fået lov til at smuglytte på anden single fra Justin Biebers kommende album. Udgivelsesdatoen er endnu ikke kendt, men vi har fået lov til at løfte lidt af sløret for tracket, der er inspireret af en oplevelse tidligere på året, hvor JB fik fornøjelsen af at afsløre en robot for et vietnamesisk firma kaldet TOSY Robotics på en elektronik & gadgetmesse i Las Vegas.

Singlen hedder ikke overraskende Robot, og den er baseret på Justin Biebers vision af, hvordan livet bliver her på jorden om 20-30 år, hvor han spår, at verden vil blive overbefolket med robotter. Hvad der er endnu mere overraskende er, at hjerteknuseren har indsunget versene på vietnamesisk.

“Det er virkelig vigtigt for mig, at nå ud til et bredt publikum, og det føler jeg, at jeg gør med de her vers – altså jeg vil gerne tale direkte til folk, og fremover vil jeg helt sikkert bruge flere sprog fra forskellige kulturer i mine sange,” lyder det fra den storsælgende popartist.

Verset på vietnamesisk, som JB rapper, går sådan her:

Đó là ngày 01 tháng 4 và bạn đã bị lừa!

Spændende, hvordan det kommer til at lyde.

Tror du også, vi kan forvente at få dansk rap fra Bieber i fremtiden? Skriv din kommentar på MTV Danmarks Facebook.

Tags: Justin Bieber, ny single, Robot, vietnamesisk, rap, Tosy RoboticsCopyright: MTV

Søndag, 01. April 2012