Biebers danske velgørenhed

Når popstjernen Justin Bieber ikke arbejder med sin musik bruger han tid, energi og ikke mindst penge på at støtte velgørende organisationer, og guess what; i denne uge har han øjnene rettet mod Danmark! På sin Facebook har den 18-årige canadier for

Når popstjernen Justin Bieber ikke arbejder med sin musik bruger han tid, energi og ikke mindst penge på at støtte velgørende organisationer, og guess what; i denne uge har han øjnene rettet mod Danmark!

På sin Facebook har den 18-årige canadier for sine 41 millioner fans verden over meldt ud, at man bør støtte den danske velgørenhedsorganisation, SOS Børnebyerne Danmark.
 

Om samarbejdet siger kommunikationschef i SOS Børnebyerne Danmark, Line Grove Hermansen, at hun er stolt og over og glad for opbakningen:

”Det er ret vildt at tænke på, at et af verdens største musikfænomener i denne uge vil opfordre alle sine fans til at støtte SOS Børnebyerne her i Danmark."

Justin Bieber udgav en ny single i mandags, Boyfriend – det er første udspil fra hans kommende album Believe, der er på trapperne til sommer. Singlen har foreløbigt nået en tredjeplads på hitlisterne herhjemme, mens den er røget direkte til tops i 27 lande – blandt andet USA og Sverige.

Tjek Justin Bieber videoer her:

Tags: Justin Bieber, Bieber, Justin, Boyfriend, SOS Børnebyerne Danmark.Copyright: MTV

Onsdag, 28. Marts 2012