Giv dig selv i gave på Good Deeds Day

Det er et simpelt, men stærkt koncept: Ved at gøre en god gerning for andre, kan du være med til at forandre verden. Til det bedre! Hvis alle mennesker gør bare én lille (god) ting, så forestil dig lige, hvilken global effekt det kan have! Siden 1997

Det er et simpelt, men stærkt koncept: Ved at gøre en god gerning for andre, kan du være med til at forandre verden. Til det bedre! Hvis alle mennesker gør bare én lille (god) ting, så forestil dig lige, hvilken global effekt det kan have!

Siden 1997 er tusinder af mennesker blevet inspireret af tankegangen bag Good Deeds Day, et årligt event, der opfordrer dig til at donere tid og energi i et projekt, der gør en forskel. Selv små og lokale handlinger har potentialet til at at starte en bølge, der kan transformere dit samfund…og måske endda verden.

Uanset, om du organiserer et ekstremt ambitiøst eller et meget lille projekt på Good Deeds Day søndag d. 25. marts, vil du med garanti få tilfredsstillelsen af, at du har gjort en meningsfuld forskel for andre. Og du kan endda opnå mere: Del og upload din gode gerning fra Good Deeds Day, så ender du måske med en VIP-invitation til et internationalt MTV event!

Find ud af mere her!

Copyright: MTV

Fredag, 23. Marts 2012