Fergie: Nej tak til X Factor

Fergie har netop meldt ud, at hun ikke kommer til at optræde som dommer i anden sæson af den amerikanske udgave af talentprogrammet X Factor. "Det er bare ikke det rigtige tidspunkt lige nu," fortalte hun i går til MTV News. Rygterne har eller

Fergie har netop meldt ud, at hun ikke kommer til at optræde som dommer i anden sæson af den amerikanske udgave af talentprogrammet X Factor.

“Det er bare ikke det rigtige tidspunkt lige nu,” fortalte hun i går til MTV News.

Rygterne har ellers svirret – især siden november sidste år, hvor The Black Eyed Peas meddelte, at de ville holde pause på ubestemt tid.

Blandt andet har det lydt, at Fergie har været en personlig favorit til tjansen for producer Simon Cowell lige siden Nicole Scherzinger og Paula Abdul forlod showet.

“Jeg ved, at mine managers og agenter har været i kontakt med X Factor både denne sæson og sidste sæson, men begge gange har det ikke været det rette tidspunkt,” sagde popstjernen, der dog også understregede, at hun ikke er helt uinteresseret i X-Factor, selv om hun ikke bliver mentor for deltagerne:

“Jeg elsker Simon, og jeg kommer til at se showet. Jeg er spændt på at se det – men det bliver hjemmefra i min pyjamas.”

Tjek musikvideoer med Fergie her!

Copyright: MTV

Fredag, 23. Marts 2012