'Are You the One' Sæson 2 - mød singlerne

 • Briana: En nyuddannet akademiker 21 år fra San Diego State University, har RIGTIG travlt med at finde kærligheden. Kan hun finde en mand, der er hurtig nok til at følge med hende?

 • Layton: Den 25-årige bonderøv siger, at der kun vil være én "Fru Jones", og hvis han skal tilbringe resten af sit liv med nogen, skal denne pige bare være perfekt.

 • Alexandria: 23 år, vild og med på det hele, er fremragende til at lokke mænd i fælden med sine feminine kneb. Men når hun har fået kløerne i en fyr, tager hendes jalousi og styring over, og hendes uheldige bytte befinder sig i skudlinjen under konstant granskning, mistænksomhed og kontrol. Hvis hun ønsker at opretholde et forhold, er Alexandria nødt til at droppe sine "fang og byt"-datingtaktikker.

 • Alex: Selv om Alex ikke har et problem med at få fat i pigerne, er han helt tabt bag en vogn, når det kommer til faste forhold − faktisk så meget, at han til tider ikke engang er klar over, at han er i et forhold.

 • Tyler: Det siges, at man fanger flere fluer med honning end med eddike, men Tyler foretrækker at bruge dynamit. Hun har ingen skrupler over at dele sine synspunkter om hvad som helst − og ingen lyst til at pakke dem pænt ind. Selv om ærlighed er et ønskværdigt karaktertræk, er hendes stil ikke for de svage sjæle. Tyler søger efter en, der ikke er bange for at svare igen, og give hende en grund til at tænke, før hun taler.

 • Garland: På trods af omdømmet som én, der er led ved kvinder, stoler Garland benhårdt på sine instinkter, og han har svært ved at genopfinde sig selv som klar til et fast forhold. Gamle vaner hænger ved. Vil Garland åbne sit hjerte eller vende tilbage til sin overfladiske komfortzone?

 • Jasmine: Jasmine har hele pakken − hun er en ambitiøs pige med en lys fremtid som tandplejer. Hun er smuk, sexet, og så kan hun endda rappe. Men på trods af al sin charme kan Jasmine ikke få et forhold til at fungere. Jasmine indrømmer, at det grundlæggende problem kan være hendes tendens til at holde igen over for sin partner, når hun har fået ham i nettet. Kan hun lære ikke at tage kærlighed for givet?

 • Shelby: Som adoptivdatter af et lesbisk par voksede Shelby op med to stærke, kvindelige rollemodeller, men manglede et mandligt indslag i sit liv. Ifølge Shelby er det derfor, at hun altid gør lidt ekstra for at glæde sine mænd. Men Shelbys ønske om at være en god kæreste betyder ikke, at hun er et let offer. Hun indrømmer, at mange af hendes tidligere forhold gik i stykker på grund af hendes manglende vilje til at gå på kompromis.

 • Anthony: Anthony, der i øjeblikket er ved at afslutte sin "sejrsrunde" ved et forstadsuniversitet i staten Illinois, ønsker at komme i kontakt med sin mere voksne side og finde en pige, som han kan tage med hjem til sin mor. Men livet som den store mand på campus er svært at give op. Kan Anthony finde pigen, som kan stjæle hans hjerte og tæmme de vilde festdage?

 • Ashley: Denne livlige Texas-pige har energi og atletiske evner i overflod, og drømmer om en skønne dag at blive professionel Cheer Coach. Ashley, der er vokset op med traditionelle værdier og en stærk religiøs baggrund, har lovet at forblive jomfru indtil ægteskabet − og hun har kyskhedsringen til at bevise det! Kan Ashley finde ægte kærlighed med en mand, der kan respektere hendes valg?

 • Dario: Som den ene halvdel af tveæggede tvillinger har Dario ambitioner om at blive professionel basketballspiller. Men når det kommer til damer, har han tendens til at gøre som sin bror. Kan Dario lære at træde ud af sin tvillingbrors skygge og finde sin perfekt match, eller vil kærligheden give denne spiller en kurvebold?

 • John: John, der snart er færdig med jurastudiet, er lige det, alle piger søger − han er sjov, charmerende og tydeligvis ambitiøs. Så hvorfor kan han ikke opretholde et forhold? Ifølge John skyldes det, at han er for påtrængende og derefter forsvinder af syne ligeså hurtigt med en lang række knuste hjerter i sit kølvand. Kan John lære at tage det med ro og skabe et meningsfuldt forhold?

 • Nathan: På trods af sin rocker-stil, hanekam og tatoveringer er Nathan slet ikke den slemme dreng, som hans udseende giver indtryk af. Som alle fyre går han altid efter den "hotteste tøs" i lokalet – og det lykkes som regel for ham. Men når han har fået fat i hende, afskrækkes hun af hans umiddelbare omklamring. Hvis Nathan skal finde ægte kærlighed, skal han så ændre sin måde at være på, eller skal han finde en, som kan elske ham lige så hårdt og uforbeholdent som han selv gør?

 • Ellie: Ellie, der kommer fra den lille by Rockingham, North Carolina, er en sød pige fra det sydlige USA, og er fræk som en slagterhund. Ellie indrømmer, at hendes store personlighed sommetider kan være for meget for fyrene at håndtere, og hun er henrykket over at tage afsked med det overfladiske datingliv i sin hjemby for at finde en mand, der kan klare mosten.

 • Christina: Christina, en blanding af fred og kærlighed med et strejf af slem pige, er en selvudnævnt hippie, der praler af, at hun kan få enhver mand til at falde for hende. Det eneste problem er, at det aldrig er de rigtige mænd. Christina, der godt ved, at hendes dømmekraft er elendig, når det gælder om at vælge fyre, er begejstret ved tanken om at få en anden person til at træffe valget for hende for en gangs skyld. Selvom hun er den 11. pige, hvilket kan betyde, at hun skal gå fra huset uden en fyr, vakler hendes selvtillid ikke i jagten på den eneste ene.

 • Brandon: På trods af sit alvorlige arbejde inden for kræftforskning handler det for Brandon om at have det sjovt, som tydeligt ses i hans talrige drengestreger på video og ønsket om at spille professionel poker. Alt hvad Brandon ønsker, er en pige, som kan have det sjovt med ham − men ikke alle kvinder ønsker en kæreste, der opfører sig som en 12-årig dreng. Kan Brandon blive moden nok til at have et forhold og samtidig bibeholde sin humoristiske sans?

 • Jessica: Jessica, der blev født i Brasilien og voksede op i New York, har kombinationen af livlige latinske rødder og et østkysttemperament. På trods af sit seje ydre indrømmer Jessica, at hendes "faderkompleks" medfører dårlige valg, og at hun ofte føler sig såret, når det kommer til mænd. Hun ved, at det bliver svært for hende at sænke paraderne og finde kærligheden, men Jessica har aldrig været den, der siger nej til en udfordring.

 • Tyler Pratt: Pratt, en tidligere nørd, som først blomstrede for nylig, spildte ikke tiden, da han satte sin nyfundne selvtillid på overarbejde og tiltrak kvinder fra højre og venstre. Men uanset, hvilke positive kvaliteter en pige disker op med, er det altid lykkedes for Pratt at finde en afgørende fejl. Finder han en pige, der er fejlfri, eller kan han lære at overkomme sit hykleri og acceptere hendes fejl?

 • Jenni: Jenni beskriver sig selv som "et shot whiskey i en porcelænskop", fordi hun har et klassisk pænt udseende, men ikke er bange for at være ligepå og hård. Jenni har taget idéen om "work hard, play hard" til sig og redder dagligt liv som sygeplejerske, men opfører sig vild og uhæmmet i stor stil, når hun har fri. Jenni, som for nylig kom ud af et on/off-forhold, er klar til at starte på en frisk med en person, der kan binde sig til hende fuldt ud.

 • Curtis: I gymnasiet var Curtis genert, tynd og befandt sig konstant i vennezonen. Nu, hvor han har udseendet med sig og fundet sin passion med at lave kunst og bygge møbler, får Curtis al den opmærksomhed, han aldrig fik som teenager. Men Curtis ønsker en kvinde, der kan se ud over hans flotte udseende og charme og sætte pris på hans indre kvaliteter.

 • Paris: Paris, der er datter af en NFL-spiller og en model, har fået det bedste af to verdener − kombination af faderens sejhed blandet med moderens skønhed. Og selv om dette har gjort hende fantastisk til dating, har det nødvendigvis ikke gjort hende god til forhold. Selv om hun har haft nogle få seriøse forhold, har meget af hendes datingliv været en balancegang med et "hav" af fyre. Men alt dette er begyndt at klinge hult, og nu er Paris sulten efter ægte kærlighed.

 • Most popular videos

  Er du klar til at møde alle singlerne, og starte gætteriet om de perfekte matchs?

  Are You the One? er tilbage på MTV tirsdag den 7. oktober og spillet ændre sig med en elvte pige…

  >>> Find dit perfekte match med den nye Match Machine!

  Så i denne omgang er det 10 fyre og 11 piger, der skal finde deres perfekte match alt imens en million dollars er på højkant. Der er én fyr der har to perfekte match, men kun en af pigerne kan blive… og du kan være helt sikker på at alle kneb bliver taget i brug.

  Se galleriet med alle singlerne, og start dit gætteri allerede nu – hvem mon passer bedst sammen?

  Husk at se Are You the One? sæson 2 tirsdage kl. 21.55 kun på MTV!

  Onsdag, 01. Oktober 2014