MTV EMA Pre-Party 2014

Koncert, fest og TV-show på én og samme tid, skal du med?

Den 4. november bringer MTV den internationale EMA-glamour til København, når de danske nominerede hyldes med et stort show i Vega, der bliver filmet og vist som optakt til MTV EMA direkte fra Glasgow den 9. november.

Der er tre ting som kendetegner MTV EMAs og det er Stjernestøv, glitter og glamour. Og vi bringer det hele til København, når aftenens formål bliver at hylde alle de nominerede i ‘Best Danish Act’: S!vas, Medina, Christopher, Burhan G og L.I.G.A på bedste MTV EMAs manér.

Vi kan allerede nu løfte sløret for nogle af de artister, der kommer til at optræde til MTV EMA Pre-Party den 4. november i Vega. Du kan blandt andet opleve rapperen S!vas, den urbane pop-trio L.I.G.A, elektropop-bandet Julias Moon, Freya, Hedegaard og Scarlet Pleasure. Og så kommer Vicky fra Geordie Shore desuden, og sørger for at feststemningen er i vejret!

Til at guide dig igennem aftenen, har vi håndplukket de bedste værter, der i år er sangerinden Christine Milton, du nok kender i forvejen som MTV VJ, og hun får selskab på scenen af Jimilian, der løb med ‘Best Danish Act’-prisen sidste år.

Vi har inviteret masser af kendisser og artister, der skal være med til at fejre de nominerede i ‘Best Danish Act’. Men vi mangler DIG! Så er du festglad, klar til at danse foran scenen og evt. parat til at komme på TV? Så deltag i konkurrencen om to billetter til dig og en ven/veninde. Vi filmer nemlig hele showet, der bliver vist på MTV den 9. november før det store MTV EMA show fra Glasgow, og vi skal bruge det bedste publikum i verdenen!

Onsdag, 15. Oktober 2014