Sådan sparer du penge når du flytter hjemmefra

El og varme = høje regninger, men SMERGY hjælper dig med sparetips

Det er dejligt at flytte hjemmefra! Du bestemmer selv, om der skal serveres lasagne hver aften, om MTV skal køre i baggrunden konstant, og hvad tid du går i seng og står op. Dog er der en ting der kan lægge en dæmper på glæden ved at være konge i eget hjem. Regninger. Vaskeægte party-poopers! Især hvis de er så høje, at betalingen nærmest ruinerer dig. El og varme er dyrt, og kan hurtigt løbe op i skyhøje beløb, uden du lægger mærke til det. SMERGY er svaret på dine bønner. SMERGY er en kampagne, der for det første giver dig spare tips til dit forbrug – spare tips der kan ses og mærkes i økonomien. Samtidig, når du sparer energi, er du med til at passe på miljøet i hele verden. Altså bliver du dagens mand eller kvinde i skysovs! Hvem vil ikke gerne både spare penge og passe på vores planet?

Med SMERGYmeteret kan du holde styr på dit energiforbrug i hele hjemmet, og se hvor meget du sparer – altså kan du allerede nu begynde at spare penge op til næste fest, rejse eller middag, blot ved nogle enkelte ændringer, som f.eks. at bruge energisparepærer i dine lamper, aldrig vaske op i rindende vand og opvarme dit vand med elkedel i stedet for på komfuret. Få mange flere tips, og hold styr på dit energiforbrug, ved at gå ind på SMERGY.dk og få styr på energien.

Du kan også følge med på SMERGYs Facebook og få endnu flere tips og fun facts om hvordan du sparer penge, passer på miljøet og nedsætter dit energiforbrug.

Lad os sammen lade være med at bruge udnødvendige penge og samtidig passe på miljøet! Lad os være #SmartEnergy

Onsdag, 29. Oktober 2014