Viva La Christmas: Det bedste af det værste på MTV

Fuck julen: Her er det mest hjernedøde TV i stedet for familiehygge

Viva La Xmas fra MTV. Hvert år bliver unge over hele verdenen tvunget ud i familiehygge, men nu serverer vi top underholdning hele julen. Så i stedet for at høre bedstemors historier for 117. gang, tænd for MTV og vi giver dig det bedste af det værste. Jackass, Viva La Bam og CKY: The Greatest Hits.

Fra den 22. december og frem til nytår kan du hver aften fra kl. 21.50 blive underholdt af hjernedøde skatere der ingen frygt i livet har! Vi skarter gildet med premieren på Camp Kill Yourself (CKY).

CAMP KILL YOURSELF: THE GREATEST HITS
Kig med, når vi viser Bam Margera, Ryan Dunn og resten af CKY-crewet, på deres rejse på vej til stjernestatus som verdens skøreste skatere, og inden de støder ind i Jackass-banden.

Dette timelange program handler om en gruppe drenge, der ikke passer ind nogle steder i samfundet. De er anført af skateren Bam Margera, hvis hjemmevideoer blev nogle af de første virale videoer på nettet, og som senere eksploderede til den verdensomspændte kæmpesucces; Jackass.

CKY: The Greatest Hits er fortalt af Bam Margera og indeholder nye videoer, interviews og meget mere, der samler hele konceptet og drengenes skøre historie til et hele.

Så er du til hjernedøde tricks og skamskøre ideer, og elsker du at krumme tæer og tage dig til skridtet i sympati-smerte – skal du se CKY den 22. december kl. 21.50 på MTV!

Onsdag, 17. December 2014