2014's hotteste par

    Rygter om ægte kærlighed og lykke - Disse par har dominret overskrifterne i 2014.

    2014 har været et begivenhedsrigt år på mange måder, og stjernerne har været ude for lidt af hvert når det kommer til kærlighed. De hotteste par i år inkluderer sangeren FKA Twigs og Hollywood-stjernen Robert Pattinson, der ikke holder deres nye forhold hemmeligt. For nylig kom hun med en offentligt udtalelse om sine følelser og hun bekræftede: Rob er manden jeg elsker”. De mødte modstand fra dag et. Nogle fans forsøgte at ødelægge det nye forhold med hadetweets, men det ser ud til at det kun har styrket deres forhold.

    Året der er gået har også bragt andre forelskede par frem i søgelyset. Basketballspiller Nick Young støttede sin Iggy der blev hånet af Snoop Doggs tweets. Ariana Grande, der er romantisk involveret med rapperen Big Sean, var lige så åben omkrig sine følelser under deres fælles optræden for ’A Very Grammy Christmas’. Der har længe været spekulationer om parret, Big Sean har trods alt først for nylig splittet op med sin forlovede, Naya Rivera. Der opstod en smule tumult mellem den yngste Kardashian søster Khloe og hendes kæreste, rapperren French Montana, men efter nogle vilde rygter om et brud, bliver de nu igen spottet på den røde løber rundt omkring i verden sammen.

    Tag et kig på vores liste over de hotteste par fra året der gik og hjælp os med at gætte hvilke forhold der vil overleve 2015. Vi holder øje med turtelduerne sammen med dig!

    Fredag, 26. December 2014