MTV juleoverlevelsesguide

Hvis du vil komme uskadt gennem julen skal du holde dig til disse 8 regler.

Julen er det underligste tidspunkt på året: I slutningen af september starter vi med at blive irriterede, fordi der allerede er pebernødder og julepynt i butikkerne, på trods af at det stadig næsten er sommevejr udenfor. Men så snart temperaturen falder og de første julelys kommer tilsyne i indkøbscentrene kommer vi alligevel i julestemning. Og når vi så kommer til de sidste dage før jul, og alle løber stressede og desperate rundt for at finde de sidste gaver, er julestemningen forsvundet igen. Og de mest stressede øjeblikke af året har vi endda stadig til gode.

Og den mest stressfulde del af programmet venter stadig forude. De fleste familier har et stramt program i juledagene: Julemiddag, julesange, pakke gaver op, brokke sig over gaver og mere mad! Det kan være hårdt og mange af os bruger julen sammen med familiemedlemmer vi forsøgt at undgå resten af året.

Hvis du vil være sikker på at julen forbliver hjerternes fest, så følg disse 8 regler i vores juleoverlevelsesguide:Torsdag, 25. December 2014