Hvad sker der i 2015: De kendtes horoskoper

  Dette kendishoroskop viser hvad stjernerne og månen har planlagt for dig og dine favoritstjerner i det kommende år.

  Væddere som Jessie J får et spændende og udmattende år, hvor deres job eller skole vil være virkelig krævende. Det vil til gengæld skabe masser af opmærksomhed fra verden omkring dig. Måske endda fra den du er vild med?

  Tyrer som Sam Smith vil have ekstra meget held og harmoni derhjemme. Og dit kærlighedsliv har meget at byde på næste år. Hvis du allerede er i et forhold vil du og din partner blive nyforelskede igen.

  Tvillinger som Kendrick Lamar vil få masser af muligheder for at kommer videre med deres arbejde eller studie i 2015, da de sprudler af kreativitet. Men de skal samtidig huske at prioritere deres kærlighedsliv hvis de ikke vil gå glip af store ting næste år.

  Krebs som Selena Gomez går store udfordringer i møde. Det nye år vil byde på et nyt job, et nyt hjem eller et nyt forhold. Er du klar?

  Anden halvdel af 2015 bliver spændende for løver som Demi Lovato. Det er den mest produktive tid på året for dem og de vil gøre kæmpe fremskridt i deres karrierer og i deres privatliv.

  Jomfruer som Beyonce vil være meget heldige næste år og de vil opleve det perfekte romantiske set-up. Men de skal holde skarpt udkig for ikke at gå glip af det.

  Vægte som Zac Efron vil ændre deres image i 2015. Det vil være godt for dig og føre til nye venskaber, drive din karriere fremad eller give dig succes i skolen..

  Skorpioner som Drake vil snart blive belønnet med spotlight. Har du arbejdet dig frem mod noget det sidste stykke tid? I 2015 vil du få din belønning.

  Det nye år vil blive en smule udmattende for skytter som Miley Cyrus. For at komme foran, bliver du nødt til at planlægge og bruge din tid mere forsigtigt. Men det vil kunne betale sig – både ift. Dit professionelle og romatiske liv.

  Stenbukke som Meghan Trainor vil blive grebet af trang til personlig udvikling næste år. Mangler du selvtillid? Er du nogle gange lidt for doven eller egenrådig? Du vil ændre dig meget i 2015

  Et år fyldt med kærlighed venter forude for vandmænd som Ed Sheeran. 2015 vil opfylde dine vildeste drømme på dette område.

  For fisk som Rihanna vil 2015 blive elektrisk. Ikke nok med at det nye år vil bringe dig momenter med personlig udvikling, dit job eller din skole vil også træde i karakter. Dette kunne gå hen og blive dit år.

  MTV ønsker dig alt det bedste i dit privat- og kærlighedsliv næste år!

  Torsdag, 01. Januar 2015