Chaz i Ex On The Beach

"Vores venskab har nået nye højder"... Blev Charlotte og Gaz tættere på hinanden i Ex On The Beach?

Forventer du drama, råb, skrig, skrål og en tilbagevendende Psycho-Charlotte, når Chaz tager til Heartbreak Island i Ex On The Beach 2?

Vi siger ikke at det ikke kommer til at ske, men Chaz selv fortæller, at oplevelsen har bragt dem tættere sammen end nogensinde før. Charlotte og Gaz har nemlig afsløret at deres venskab har nået nye højder, som de aldrig troede, de skulle opleve sammen. Tjooo, det lyder da lovende, så kunne man have lyst til at spørge; Var der så romantik i luften i stedet?

“Nej, intet. Gary og jeg gør hvad vi har lyst til inde i villaen.” – Fortæller Charlotte Reveal.

Dertil siger Gary…
“Vi er sat i en fuldstændig anden situation. I Geordie Shore huset, ville jeg aldrig være sammen med Holly f.eks., men i EOTB villaen er der fem nye damer og fyre. Jeg gjorde hvad jeg ville, og det gjorde Charlotte også! Men vores venskab nåede nye højder, jeg lærte ting om Charlotte, jeg ikke vidste i forvejen”.

>>> Mød de nye singler fra Ex On The Beach sæson 2, her!

Okay, ja hvad mon det så er….? Det lyder sådan set ret spændende! Gaz og Charlotte slår sig altså løs, og giver den fuld skrue med scoringer – det kan kun blive godt!

Vil du gerne se hvad Gaz og Charlotte roder sig ud i i Ex On The Beach 2? Så se med når der er sæsonpremiere på Ex On The Beach søndag den 1. februar kl. 21.55 på MTV!

Indtil da, kigger vi tilbage på alle de gode tider vi havde med The Chaz!! Awww <3

Onsdag, 21. Januar 2015