Justin Bieber bliver grillet på Comedy Central

Gør dig klar til at Comedy Central skruer op for varmen når der er #BieberRoast

Hør godt efter alle non-beliebers! Nu kommer dagen du har ventet på. Dagen hvor Justin Bieber skal grilles!!! Popikonet har nemlig sagt ja til at være med i det legendariske Comedy Central program: Comedy Central Roast! Meget kort fortalt, har han altså sagt ja til at blive svinet til af branchens hårdeste, mest kritiske og virkelig brutale komikere og andre kendte! Sikke mod Bieber, der i øvrigt selv har bedt om det!

Justin Bieber har nemlig igennem flere år bedt Comedy Central om at blive roasted – men har fået besked på at få nogle flere historier, man kan grille ud fra. Vi er glade for han har lyttet, og har haft et meget begivenhedsrigt år – og nu også en Calvin Klein kampagne, der jo nærmest kan bære hele programmet. Der er kommet kød nok på stegen, så nu skal den grilles, og vi er klar!!

Kendte der tidligere er blevet Comedy Central Roasted er: James Franco, Charlie Sheen, David Hasselhof og mange flere. Datoen for #BieberRoast udsendelsen bliver snart annonceret. Tak til Comedy Central – det bliver en skøn dag for mange også for Bieber! Men mon ikke han fortryder det?

Tirsdag, 20. Januar 2015