Pharrell holder "Happy Party"

... og du er inviteret!

I anledning af National Happy Day 2015 afholder Pharrell det store HAPPY PARTY! Det sker i samarbejde med den velgørende organisation, United Nations Foundation.

>>> Syng med på Happy her <<<

Vil du være med??? Og samtidig støtte et godt formål?

Det eneste du skal gøre er at tage 4 billeder, som vil blive lavet til et GIF og uploade dem på www.globalhappyparty.com hvor du så vil danse til “Happy” blandt tusinde af mennesker fra resten af verden. Ret sejt, ik? Happy-festen afholdes også i den gode sags tjeneste for at forhindre klima-forandringer. Pharrell siger følgende:

I et år hvor der er så meget tumult i verden, fra sociale konflikter til klimaforandringer, har vi brug for øjeblikke hvor vi fejrer glæde! At beskytte vores planet er vigtigt for at opnå glæde og derfor har vi valgt at støtte Earth Live’s organisation for at få millioner til at støtte målet om at handle imod klima-forandringer. Vi tror på, at glæde kan ændre verden!

PSSSTPharrell er en mand af mange talenter! Han er netop i denne uge blevet kåret som Årets Stilikon 2015 af Council of Fashion Designers of America.

Lørdag, 21. Marts 2015