Justin Bieber og Kanye i nyt samarbejde!

  Det her er IKKE en aprilsnar...

  Okay, nu er det officielt den vildeste uge indenfor offentliggørelser – af alt fra band-medlemmer der går solo til samarbejder mellem top-stjerner! Uanset hvad har vi en ny offentliggørelse – og det er ikke en aprilsnar, selvom man sagtens kunne tro det.

  Vi ved allerede, at the Biebs vil koncentrere sig om sin musikkarriere igen fremfor model-arbejde og alt andet, der har optaget hans tid på det seneste. Og BUM – så er Kanye West inde i billedet! Justin og Kanye er ON! Justin udtaler til USA Today: ‘Jeg færdiggør albummet nu i samarbejde med Kanye og Rick Rubin. Jeg skynder mig ikke – jeg venter til at det er helt færdigt’. Ja, vi ved godt at det ikke er første gang Justin og Kanye samarbejder om musikken, men det her bliver åbenbart noget helt nyt i følge Justin: ‘Jeg vil ikke sige at det er anderledes, for det er noget alle siger. Men det ER anderledes, det er en voksen version af Justin og jeg tror, at folk vil blive chokerede’. Uhhh!

  >>>> Ny single fra Britney Spears og Iggy Azalea

  Desværre har ikke hørt noget om, hvornår vi kan forvente at albummet er ude, men den 21-årige Justin fortalte blandt andet lidt om, hvad sangene handler om: ‘Det handler om at vokse, at være i kontakt med sig selv. Hvad kan jeg sige – livsoplevelser, at vide hvad du er i stand til, at få støtte og blive ved. Håb og tro, det er dét, der har fået mig igennem: Min tro’. Vi tror også på dig og dit album, Justin! Vi kan ikke vente!!

  >>>> Justin Bieber skal grilles på Comedy Central

  Pssst… Husk Bieber Roast i aften kl. 22 på Comedy Central!

  Onsdag, 01. April 2015