MTV Movie Awards 2015: Gæstelisten

Lineuppet til årets Movie Awards show er lige blevet meget bedre...

Nu er det snart tid til at uddele de gyldne popcorn til årets fantastiske film. Med et stort show, hvor der selvfølgelig er en rød løber, er der selvfølgelig også masser af kendisser, og her er dagens gode nyhed: MTV Movie Awards 2015 er netop blevet beriget med flere kendisgæster.

Den tidligere vært Rebel Wilson slutter sig til sine medskuespillere fra ‘Pitch Perfect 2’ Brittany Snow, Anna Camp og Hailee Steinfeld, for at præsenterer et eksklusivt sneak peek af filmen. Og så kommer Fall Out Boy og fyrer den af med sange fra deres hittende album ‘American Beauty/American Psycho’.

Du kan også glæde dig til at se sidste års ‘Generation Award’-vinder Mark Wahlberg, supermodellen Cara Delevigne og ‘The Fault in Our Stars’-stjernen Nat Wolff, der skal give popcorn væk. Og så kan du selvfølgelig glæde dig til at se dette års vinder af ‘Generation Award’ Robert Downey Jr. blive hyldet. Psst, vi har hørt at han har taget et eksklusivt klip med fra den nye ‘Avengers: Age of Ultron’ film. Spændende!!!

Kevin Hart , Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Vin Diesel, Sofia Vergara og mange mange flere kommer også til at være med til MTVs største filmfest MTV Movie Awards 2015.

Se MTV Movie Awards LIVE natten til den 13. april kl 01:30.
Genudsendelser følger hele ugen: www.mtv.dk/programoversigt

Tirsdag, 07. April 2015