Holly Hagans guide til en fit krop

Vil du gerne se ligeså fit ud som Holly fra Geordie Shore? Her er din chance

Åh vi har sukket efter Holly Hagan fra Geordie Shores flotte figur. Hun har former, lige som vi kan lide det, og stadig er hun super veltrænet. Men hvordan har hun gjort, for sin sommerhotte krop? Tjo nu har du endelig chancen for at finde ud af det.

Holly har nemlig udgivet en bog der skal guide dig til et fit liv: ‘Holly Hagan’s Body Bible’ en 12 ugers guide til et fittere liv. Hun lover at den er lavet til folk der synes det flommer lidt hist og her, og som har brug for en rutine og en guide, så man ikke kommer til at spise for mange vingummibamser.

>>> Se Charlottes fantastiske udvikling – SÅ hot er hun blevet.

Til alle jer der tror at Holly altid prøver at tage genvejen, så kan I godt tro om. Geordie Shore har nemlig måtte arbejde hårdt for sine resultater, og lægger ikke skjul på at det kræver hårdt arbejde at blive sund og fit, så det skal man være indstillet på. Man skal både lægge alkohol, kebab og andet snask på hylden – hvilket måske siger sig selv.

Det lyder hårdt, men Holly lover dig at det virkelig ikke er så kompliceret som det hurtigt kan lyde.

‘Anybody can go out and buy this book,’ sagde hun til MTV News. ‘The exercises are all simple. The diet plan is really, really simple and easy to follow. It gives you a list of foods that you can choose from, it tells you what to eat at what time, and the exercises to do.’ PHEW! Hollys forklaring lyder heldigvis en del mere overskueligt.

>>> Se Geordie Shore lige her!

Dronningen af sexede selfies afslørede også hvad en af hendes største motivationskilder var under sit vægtab – at tage en masse billeder!

‘The best progress that I could see was when I would take selfies along the way,’ forklarede hun. ‘I wouldn’t necessarily notice it on the scales, but if I was to look back at the selfies I’d be like: Oh my God! That’s so different’.

Så frem med selfiestangen og i gang med at tage billeder som du kan sammenligne. Flip igennem galleriet ovenfore for at se Hollys fitte billeder! Og HUSK at se den nye sæson af Geordie Shore hver sændag kl. 22.00 på MTV!

Tirsdag, 14. April 2015