1. maj: Liam Payne har fået nyt job

... og det har ikke meget med One Direction at gøre

Det er 1. maj. Det er Arbejdernes Internationale Kampdag, og derfor kunne det nærmest ikke passe bedre, at Liam Payne fra One Direction, har valgt at droppe sit stjerneliv, og slutte sig os almindelige mennesker med almindelige jobs. Yup, han er simpelthen gået fra at ligge ved pools til at rengøre pools. Ja du læste rigtigt! Sangeren har valgt at arbejde på en plan B, skulle plan A som international idol gå i vasken – og det skal vi sætte fokus på her 1. maj!

>>> Læs mere: Her er det bedste One Direction mash-up du nogensinde har hørt! Liam Payne afslørede nemlig sin sande passion til Capital FM forleden, da han fortalte at han var flyttet til Surrey, og derfor nok kom til at rengøre swimmingpools på deltid! Han afslørede: ‘You know, it’s something I’ve wanted to do for a long time.’ Og faktisk ser det ud til at han har givet det noget seriøs overvejelse, for han fortæller i hvert fald videre… ‘You get to use the net, fish out little leaves from the bottom of the pool AND you can listen to your iPod while you’re working,’ Vi slutter os til resten af One Direction drengene og hashtagget #LIAMISTHEPOOLCLEANER!

Vi har samlet de bedste fanbilleder af Liam og hans nye passion, og dem kan du se i galleriet ovenfor! Og hvad kan vi sige… Arbejd Arbejd, Liam!Fredag, 01. Maj 2015