MTV Push: Tori Kelly

Hele maj kan du se eksklusive live optrædener og interviews, når vi sætter fokus p Tori Kelly

Vi er endelig kommet ind i maj-måned, og det betyder at vi har et helt nyt talent du bør holde øje med. Nemlig: Tori Kelly! Ikke nok med at hun er vores PUSH artist i maj, så har vi også hendes spritnye video ’ Nobody Love’ klar til dig!

Kender du ikke den Californiske sangerinde, så giver vi dig her den korte version… Tori hedder i virkeligheden Victoria Loren og blev født i 1992 i Wildomar, Californien. Hendes forældre indså tidligt at deres lille pige havde et talent udover det sædvanlige, og hun har derfor deltaget i talrige talentshows. Men hverken showet ‘Starsearch’ eller ‘American Idol’ indså hvor stort et talent Tori Kelly egentlig er. Tori tog derfor sagen i egen hånd, fik sig en YouTube-kanal, og udgav sine sange samt covernumre her. Mange millioner af kliks efter, er hun blevet signet på Capitol Records og har en stor karriere foran sig.

Hun har i øvrigt opvarmet for flere store stjerner som Jewel og Ed Sheeran. Og hvis Ed ser talent i hende, så er der nok noget om snakken! Tjek eksklusive interviews, optrædener og masser andet i hele maj-måned, når vi sætter fokus på Tori Kelly!

Mandag, 04. Maj 2015

Musicvideos

  • Tori Kelly

    Nobody Love

  • Tori Kelly

    Tori Kelly -MTV Push Exklusiv Interview

  • Tori Kelly

    Lasts -MTV PUSH Exklusive Interview