MTV Push: Jess Glynne

Hele juni kan du se eksklusive live optrædener og interviews, når vi sætter fokus på Jess Glynne

Noget gik op for Jess Glynne i 2003, da hun hørte Amy Winehouses stemme for første gang: ‘That was the moment I knew I wanted to be a singer too,’ fortæller den engelske singer-songwriter.

Hendes første bekendtskab med branchen var egentlig på den anden side, hvor hun sad sammen med management teamet, men det varede ikke længe, før hun selv begyndte at skrive sange, lave demoer og starte på musikkurser. Hun blev signet til et pladeselskab i 2013 , og i 2014 havde Jess et gennembrud, da hun lagde stemme til Clean Bandits kæmpehit ’ Rather Be‘. Hun lånte også sin stemme til Route 94s ’My Love’, et stort hit i Storbritanien.

Siden da har Jess sat fokus på at finde sin egen lyd, og den beskriver hun som ‘hip hop with a soul voice and a sprinkling of pop.’ Hendes debutsingle ‘Right Here’ røg ind på de engelske hitlister i april 2015, efterfulgt af anden single ‘Hold My Hand’, som er gået helt til tops. Det er derfor også på tide at sætte fokus på dette kommende musiktalent, og derfor er Jess Glynne juni måneds MTV PUSH artist.

Bliv hængende og se nye interviews, eksklusive optrædener og meget andet hver uge hele juni ud.

Tirsdag, 16. Juni 2015