Otte citater fra Caitlyn Jenner

 • Det siger Caitlyn om de gamle vaner: "En mand kom hen til mig for nylig og jeg sagde" Hej, det er mig, Bruce ', og derefter "Oh fuck, jeg er ikke Bruce'.

 • "Jeg gør det ikke for pengene. Jeg gør det for at hjælpe min sjæl og andre mennesker. Ingen vil ændre ens køn på grund af et tv-show".

 • "Hvis jeg lå på mit dødsleje og jeg havde holdt denne hemmelighed og aldrig nogensinde gjort noget ved det, så ville jeg ligge der og tænke: ’Du har lige blæst hele dit liv væk. Du har aldrig været tro mod dig selv', det ønskede jeg ikke skulle ske.”

 • "Jeg gør det ikke for at være interessant. Jeg gør det for at leve."

 • Caitlyn glæder sig til at gå ud til paparazzierne og sige: ”sørg for det bliver et godt billede!”

 • "Bruce har altid måtte fortælle løgne. Han har altid levet på en løgn. Hver dag. Han havde en hemmelighed fra morgen til aften. Caitlyn har ingen hemmeligheder.”

 • Om hendes tale ved de olympiske lege: "Under mit tøj havde jeg bh og trusser på og jeg tænkte ved mig selv: de ved intet om mig... de ved ikke jeg føler mig tom indeni."

 • Om hendes sexliv: "Hvis der var 10 grunde til et kønsskifte, ville sex være på plads 10."

 • Most popular videos

  Ærlighed og kærlighed i Vanity Fair

  Wow! Vi er stadig helt forbløffede over hvor smuk og vidunderlig Caitlyn Jenner ser ud! Ved første øjekast er det tydeligt hvor glad og lykkelig hun er i hendes nye liv. Caitlyn er endelig fri og stråler som aldrig før.

  >>> Bruce Jenner er nu en kvinde!

  Caitlyn står nu overfor et nyt liv og hun har hele familiens opbakning og kærlighed med sig. Familen Jenner og Kardashian er alle meget stolte og lykkelige over Caitlyns forvandling og mod.

  >>> Fashion: Kylie & Kendalls TopShop kollektion er her!

  Caitlyn Jenner viste sit nye look på coveret af Vanity Fair i denne uge og det er blevet delt på alle sociale medier siden – vi er ikke de eneste der er helt forelskede i den smukke dame. Verden har taget i mod Caitlyn med åbne arme – selvfølgelig!

  Vanity Fair havde en snak med Caitlyn og her kan man lære den modige kvinde lidt bedre at kende. Endelig kan Caitlyn tale ærligt og åbent: "Bruce har altid måtte fortælle løgne. Han har altid levet på en løgn. Hver dag. Han havde en hemmelighed fra morgen til aften. Caitlyn har ingen hemmeligheder.”

  Klik gennem vores galleri og læs de otte bedste citater fra interviewet

  Lørdag, 06. Juni 2015