Miley Cyrus bliver vært for VMA 2015

Seriøst.

WOW guys! Hvordan lykkedes det os (MTV) at få det her til at ske?! Det er ikke en joke eller en test – det er virkeligt: Miley Cyrus skal være vært for MTV Video Music Awards 2015, der sendes live den 30. august.

I typisk Miley-stil annoncerede hun nyheden på en både skør og original måde – ved at klæde sig ud som en alien iført et sandwichskilt med teksten “MTV VIL IKKE LADE MIG OPTRÆDE” på den ene side og “DERFOR ER JEG VÆRT FOR ÅRETS VMA” på den anden.

Da dette nærmest allerede er en historisk begivenhed, spoler vi lige tiden tilbage sammen med jer (og Miley):

Miley var kun 15 år, da hun i 2008 deltog i sin første VMA, hvor hun var nomineret som Bedste Nye Kunstner sammen med Katy Perry og Taylor Swift, og hun har haft noget af en VMA-historie siden. Sidste år lavede hun overskrifter, da hun gavmildt tilbød sin takketaletid til sin hjemløse date, Jesse Helt, som forklarede situationen for hjemløse unge i L.A. Det øjeblik var startskuddet til ​​Mileys Happy Hippie Foundation, der hjælper udsatte samfundsgrupper.

Og selvfølgelig husker vi alle Mileys lille VMA-twerksession med Robin Thicke og en kæmpe skumfinger i 2013. Glem det ikke. Nogensinde.

Vi kan kun forestille hvad hun vil finde på i år!

MTV Video Music Awards 2015 sendes live fra Los Angeles’ Microsoft Theater søndag den 30. august. De nominerede offentliggøres tirsdag den 21. juli.

VI SES!

Tirsdag, 21. Juli 2015