Zayn Malik samarbejder med Alicia Keys' hitmager

Den tidligere One Direction-stjerne søger mere soul i solokarrieren.

Zayn Malik er efter sigende teamet op med den succesfulde producer bag Alicia Keys’ hits.

Den 22-årige sanger forlod boybandet One Direction i marts for at forfølge en solokarriere.

Siden blev han involveret i en offentlig kamp med beatproduceren Naughty Boy, men faktisk ser det ud til at have hjulpet Zayn professionelt, da det efter sigende har medført, at stjernen er blevet ført sammen med en af ​branchens ​bedste musikmagere.

“Malay er en utrolig succesfuld producer og er også respekteret i branchen,” fortalte en kilde til den britiske avis The Sun om Zayn nye samarbejdspartner.

“Efter den måde, hans forhold til Naughty Boy sluttede, kunne Zayn ikke være i bedre hænder.”

Malay har tidligere produceret sange til John Legend og Alicia Keys. Han er også den vigtigste kreative kraft bag Frank Oceans anmelderroste LP Channel Orange, som vandt en Grammy for Bedste Urban Contemporary Album.

Dette kommer lige efter nyheden om, at Zayn planlægger at ansætte et stjernehold til at hjælpe ham med at lancere sin solokarriere. Den britiske avis The Daily Mirror rapporterede for nylig, at han har set sig varm på at hente hjælp fra manageren Sarah Stennett, der med succes banet vejen for stjerner som Rita Ora.

“Indtil nu har situationen været lidt usikker, og mange af informationerne om Zayns karriere er kommet fra Naughty Boy. Men Zayn har besluttet sig for, at nu er det alvor,” sagde en kilde.

Musikken er dog er ikke Zayns eneste interesse, for rygterne siger også, at han er på vej ind i modebranchen i stor stil.

Rygterne om et kommede streetwearmærke, blev kun styrket, da Zayn for nylig deltog i flere modeshows for herretøj i Paris.

“Forvent en stor, sexet forside i et modemagasin til kollektionen for efterår/vinter 2015 med billeder af en topfotograf og masser af dækning i pressen. Han er mere eftertragtet nu end resten af ​​One Direction. Hans historie er mere sexet,” sagde en insider til magasinet Heat.

Copyright: Cover Media 2015

Tirsdag, 28. Juli 2015