Vi har brug for dig til EMA 2015!

Er du det nye talent, der skal hjælpe os med et af årets største musikevents?

I oktober rammer EMA Milano i Italien og sendes derfra ud til tv-skærme verden rundt – og MTV Breaks leder efter nye talenter til at hjælpe os med arbejdet bag scenen.

Vi søger:

En digital korrespondent
En grafisk designer
En makeup artist
En fotograf

Udover chancen for at vise verden dine kreative evner, får hver vinder:
En branchementor til eventet og opfølgende timer efter.
En feature over arbejdet til at sende ud på MTV.
Rejse og ophold i Milano.

Hvis du vil have den vildeste chance for at kickstarte din kreative karriere, så send din ansøgning inden den 11. september 2015. Du skal være 18-26 år, stå til rådighed fra den 21.-26. oktober 2015 og kunne rejse internationalt. Du må ikke have arbejdet professionelt med det valgte område. Se vilkår og betingelser.

Læs mere om mulighederne og hvordan du deltager herunder.

Digital korrespondent
Er du en stjerne til sociale medier? Vi leder efter en, som kan hjælpe med at få EMA-oplevelsen ud til fans i verden ved at spotte, fange og dele de cooleste øjeblikke backstage. Du skal vide, hvad vores digitale fans elsker, være en rutineret bruger af sociale medier, og kunne skabe det bedste indhold med din telefon – alt imens du er live på et af verdens største musikevents.

Her er hvad du skal gøre:

Vis os det bedste øjeblik fra din dag i en 15-sekunder lang Instagram-video. Upload det på din side og tag det med #MTVBreaks og #EMADigital. Husk at vi ikke kan se videoen, hvis din profil er privat.

Grafisk designer
Har du et øje for design, der kan gøre EMA endnu mere cool? Vi leder efter en til at hjælpe det grafiske hold med at skabe de vildeste designs, der også virker på kamera. Du skal være fri i september til at udvikle ideer med holdet via e-mail og være til rådighed i weekenden. Udover at se dit arbejde til EMA, får du også mentorhjælp fra det bureau, som skaber EMA’s unikke look.

Her er hvad du skal gøre:

Vi vil gerne se, hvordan du ville designe dette års vinderkonvolut. Brug årets EMA-logo (download her) og vis os din version. Når du har lavet dit design, så læg billedet op på din Twitter eller Instagram og hashtag det med #MTVBreaks og #EMADesign. Husk vi ikke kan se billedet, hvis din profil er privat.

Makeup artist
For at skabe de mest overraskende looks, vil EMA’s makeup-hold arbejde sammen med de mest kreative mennesker med de mest inspirerende ideer til dramatiske nye looks. Du er med til alt fra at skabe EMA-inspirerede moodboards til at lægge makeup på danserne, inden de går på scenen. Derfor skal du også kunne tale engelsk, da tempoet bag scenen er hurtigt, og der hele tiden kommer ideer.

Her er hvad du skal gøre:

Vi vil gerne se dit moodboard over temaet “Fantasi og surrealisme”. Gå ind på Pinterest eller et andet medie til at dele billeder, og vis os dine visuelle referencer, former, farver og koncepter for temaet – med ideer som kunne inspirere hele makeup-holdet til nye fantastiske looks. Når du har lavet dit moodboard, så tweet os linket med hashtagget #MTVBump og #EMAmakeup. Husk at vi ikke kan se det, hvis din profil er privat.

Fotograf
Har du helt særlige evner bag et kamera? Efter en af sidste års mest populære EMA-opgaver leder vi efter en fotograf, der kan komme med til Milano og fange nogle fantastiske billeder af EMA’s røde løber og alle MTV Breaks’ begivenheder.

Her er hvad du skal gøre:

Vi vil gerne se, hvor god du er til at indfange spændingen og energien til EMA. Så tag et billede, som viser et af de mest spændende øjeblikke i dit liv, upload det på Instagram og tag det med #MTVBreaks og #EMAPhotographer. Husk – vi kan ikke se billedet, hvis din profil er privat.

Mandag, 17. August 2015