Zayn Malik har beef på Twitter - igen

Zayn Malik i nyt Twitter-drama, nu med Calvin Harris.

Siden han forlod One Direction har Zayn Malik været meget aktiv på de sociale medier, hvor han blandt andet har delt billeder af sine nye hårfarver.

Men på det sidste har har Zayns Twitter-fingre fået ham ud i problemer. Her er en tur igennem den seneste Twitter-beef:

Zayn vs. Calvin HarrisZayn lavede i mandags en retweet, der sammenlignede, hvad Taylor Swift og Miley Cyrus’ mente om at tjene penge på musik. Calvin Harris forsvarede sin kæreste og det blev hurtigt lidt dramatisk. Ikke mindst da Louis Tomlinson støttede Calvin ved at 'favorite' hans tweet. OMG, hvad nu…

Zayn vs. Little MixSelvom det var indirekte, var budskabet tydeligt. Zayn retweetede, at han foretrak Fifth Harmony frem for sin ex-forlovede, Perrie Edwards, og hendes pigegruppe Little Mix. Til hans forsvar havde Perrie gjort det samme, da hun udtalte, at sommerens bedste sang var One Directions’ “Drag Me Down” – gruppens første single uden Zayn.

>>> Farvel "Zerrie"!

Zayn vs. Minion-hadereOk, den her er lidt sjov. Enten kan man lide Minions eller ej, og da Zayn offentliggjorde, at han var fan i sin nye Minions-sweater, var det ikke alle, der var glade. Nogle fans sagde endda, at de ikke længere ville følge sangeren.

Zayn vs. Naughty BoyEfter Zayn troede, at Naughty Boy havde lækket hans video til “No Type”, skrev Zayn til produceren på Twitter, at han skulle holde op med at tro, de var venner. Naughty Boy håbede ikke det gik ud over deres musik, men da ingen af dem følger hinanden på de sociale medier mere, kan vi nok gå ud fra, at venskabet er sat på pause.

Zayn vs. Louis TomlinsonZayn bad Louis stoppe med bitchy kommentarer om hans liv, efter Louis kom med en bemærkning og et billede af Naughty Boy og Zayn. Det så ud til, at Twitter-dramaet var lagt bag dem, men efter den seneste udvikling er det usikkert.

Zayn og hans fansTil gengæld har Zayn ikke problemer med sine fans. Faktisk ser det ud som om, de begynder at lære hinanden bedre at kende. Han beder dem sende fankunst, retweeter deres remixes af One Direction-sange, og er i kontakt med dem på en ny måde. Det er den Zayn, vi håber at se mere til. <3

Tirsdag, 18. August 2015