WTF - One Direction holder pause?!

  Er det virkelig slut...?

  WTF. Kan det passe?

  One Direction tager efter sigende en pause, og deres fans er selvfølgelig i chok over nyheden. Rygterne startede søndag om at gruppen har besluttet sig for at gå MIDLERTIDIGT fra hinanden i 2016.

  Mange Directioners vil ikke tro på det, fordi tanken ikke er til at bære. Og så kommer nyheden kun få måneder efter det seneste 1D-heartbreak, hvor Zayn Malik forlod boybandet i marts.

  Men efter sigende skyldes opbruddet ikke personlige konflikter i gruppen.

  “Drengene har været sammen i fem år, hvilket er imponerende for et hvilket som helst boyband. De fortjener fuldt ud mindst et år eller to til at arbejde på deres egne projekter. Der er overhovedet ingen ‘bad blood’ imellem dem, og de står alle 100 procent bag beslutningen,” fortæller en kilde til den engenske avis The Sun.

  “Det er helt sikkert ikke fordi bandet opløses, og deres plan er, at finde sammen igen i fremtiden. Men det er slut for nu, og de stopper på toppen som verdens mest populære musikere.”

  1D optræder for tiden med deres On the Road Again Tour og arbejder også på det femte studiealbum. Men hvis rygterne taler sandt, vil de ikke spille koncerter med den nye plade og give deres sidste koncert i Sheffield, England til oktober.

  Men imens tanken om, at 1D ender deres fem års karriere er forfærdelig (det er ikke nogen overraskelse, at vi også er hardcore Directioners her på MTV), er det ligeså slemt at skulle tackle alle de ikke-fans, der synes det er cool at gøre grin bandets pause.

  Helt seriøst.

  Til dem der stadig ikke kan forstå, at man går op i forskellige ting, og kan flippe helt ud, hvis det slutter, så prøv at sammenligne det med de her situationer i galleriet for oven…

  Håber det hjælper lidt. Og husk, kære Directioners, det kunne se værre ud. <3

  Mandag, 24. August 2015