Landsbybois udfordrer Citybois

Nyt boisband fra Varde starter 'land mod by'-duel.

Åh åh… Nu kommer Landsbybois!

Citybois, som blev vores allesammens boisband efter en fjerdeplads i X Factor, får nu konkurrence.

En ny gruppe ved navn Landsbybois vil starte ‘en duel mellem land og by’ og tage kampen op mod københavnerne. Udover at bruge en del af Citybois’ navn, har de også lavet et håndtegn formet som et L istedet for et C.

Det nye boisband består af Patrick Riber Wulff og Jens Knudsen fra Agerbæk, som begge går i 1.G. på Varde Gymnasium. De synger og spiller guitar, men har endnu ikke lavet deres egne numre. Ligesom Citybois har de snakket om at stille op til X Factor.

Tidligere på ugen lød det som om, der var ballade på vej. Landsbybois fortalte til Metroxpress, at Citybois havde skrevet til dem, at “de gør grin med dem, og at de skal finde på deres eget”.

“Som om et boyband er deres koncept. Vi mener ikke, vi gør grin med dem, vi har bare taget en lille del af deres navn og gjort det til vores eget. Og så laver vi et ‘L’ med hånden engang imellem,” skrev Jens fra Landsbybois.

Citybois sagde dog, at det er deres venner, som har skrevet det – ikke dem selv – og at de to grupper ikke har været i kontakt. De synes det er sjovt nok med Landsbybois, men også en smule underligt.

Det bliver spændende at se, om de nye bois kan erobre de danske pigerhjerter. Tjek videoen med Landsbybois her, og se hvad du synes:Onsdag, 26. August 2015