MTV VMA 2015: Nicki Minaj kalder Miley Cyrus en b*tch

OMG...hvad skete der lige der?!

Hvad skete der lige med Nicki Minaj og Miley Cyrus til VMA i nat?!

Nicki Minaj virkede i godt humør, da hun åbnede VMA-showet og tog Taylor Swift med på scenen for at vise, at de to har sluttet fred efter Nicky, Taylor og Miley havde beef på Twitter over nomineringerne til VMA.

Men det gode humør forsvandt, da hun gik på scenen for at modtage prisen for ‘Bedste Hip Hop Video’. Efter takketalen holdt hun en pause og sagde: “Og nu tilbage til den b*tch, der havde en masse at sige om mig i medierne den anden dag. Miley, what’s good?”.

Miley svarede igen fra den anden side af scenen: “Hey, vi er allesammen i den her branche, vi laver alle interviews og vi ved alle, hvordan de manipulerer sh*t. Nicki, tillykke.” Herefter fortsatte Miley med showet og sluttede af med en sidste kommentar henvendt til Nicki “Jeg tabte denne pris tilbage i 2008. Whatever. Det er ikke en big deal! Det er bare en pris og jeg holdt ud”.Kort tid efter lavede Nicki en tweet, hvor der stod “Lmfaooooooooooooo”. Vi håber, det betyder, det hele bare var for sjov? Vi venter i hvert fald i spænding.Mandag, 31. August 2015